preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Nastava  > Predmeti  > Računalstvo
Računalstvo

Poštovani učenici!

S ciljem upoznavanja učenika i svih drugih sudionika procesa obrazovanja, u dokumentu  Elementi i opći kriteriji ocjenjivanja donosimo dogovorene elemente ocjenjivanja za računalnu skupinu predmeta i opće kriterije za pojedinu ocjenu. Elemente i kriterije ocjenjivanja usuglasili su profesori-predavači računalne skupine predmeta, kao dio Stručnog vijeća za matematiku, fiziku i informatiku/računalstvo. Ovdje ih objavljujemo da bi svima bili dostupni putem mrežnih stranica Škole.

Osim toga, u ovoj mapi ćete pronaći razne obavijesti i korisne dokumente koji mogu biti dio nastavnih  materijala, a raspoređeni su u mape po razredima. Neke dokumente i materijale možete pronaći i u mapi pojedinog profesora. Mape nastavnika se nalaze u odjeljku: Dokumenti --> (Ime Prezime profesora), koji se nalazi na lijevoj navigacijskoj traci naslovnice mrežnih stranica Škole.

Slavko Franjo, dipl. inf., prof. mentor


DokumentiVIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju