preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Mobilnost VELEZ -MALAGA - nastavnici

  • vrsta mobilnosti: mobilnost osoblja
  • partnerska ustanova: IES Juan de la Cierva
  • mjesto: Vélez-Málaga, Španjolska
  • trajanje: 10 radnih dana (ukupno 14 dana)
  • vrijeme mobilnosti: 27.3.2022. - 9.4.2022.
  • sudionici: dva nastavnika iz područja matematike u struci i  jedan iz računalnih mreža 
  • koordinator mobilnosti: Mario Kiš

 

 U sklopu Erasmus+ projekta KA1 mobilnosti nastavnika 2021., u ožujku i travnju 2022. godine tri su nastavnika Obrtničke škole Koprivnica boravila u Španjolskoj na praćenju rada svojih španjolskih kolega u obrazovnoj ustanovi IES Juan de la Cierva koja se nalazi u gradu Vélez-Málaga.

Mobilnost se održala od 27. ožujka do 9. travnja 2021. godine i u njoj su sudjelovala dva nastavnika matematike u struci (Damir Bebek i Mario Kiš) te nastavnik računalnih mreža (Danijel Džambo).

Nastavnici su tamo pratili rad svojih španjolskih kolega te vidjeli kako oni primjenjuju teorijska znanja u praktičnoj primjeni iz pojedinih struka.

Nakon povratka s mobilnosti nastavnici će stečena znanja i pozitivna iskustva implementirati u svakodnevni rad u nastavi predmeta koje predaju, kako u redovnom obrazovnom procesu, tako i u procesu izvođenja nastave kod obrazovanja odraslih i u sklopu rada CEKOM-a.

Također, novostečena znanja i iskustva nastavnici će prenijeti svojim kolegama u školi i županiji čime će nastojati poboljšati dosadašnji rad unutar svojih stručnih aktiva.

U slobodno vrijeme mobilnosti nastavnici su se upoznali s odredištem te španjolskim gradovima Granadom, Cordobom, Malagom, Madridom i Barcelonom te još nekim manjim mjestima u okolici Vélez-Málage.

Prezentaciju mobilnosti, na kojoj se nalaze i fotografije s mobilnosti, možete vidjeti ovdje: 

Priloženi dokumenti:
ZSV - prezentacija.pptx


PROMOTIVNI VIDEO

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

Facebook OBSKC

Facebook ERASMUS+ OBSKC

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju