preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

Mobilnost učenika zanimanja KUHAR i KONOBAR - Moravske Toplice

OBAVIJESTI:

Datum: 9. 3. 2022.

Ovdje se nalaze upute o ovoj mobilnosti.

 

 

Datum: 25. 5. 2021.

PRODUŽENJE TRAJANJA PROJEKTA

Zbog nemogućnosti realizacije mobilnosti tijekom šk. god. 2020./2021. produžen je projekt na šk. god. 2021./2022. Odabrani učenici nažalost neće moći sudjelovati u mobilnosti jer kao završni razredi napuštaju školu te nas za narednu šk. god. čeka odabir novih učenika. 

 

Datum: 7. 12. 2020.

ODGODA POČETKA MOBILNOSTI

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju odgođen je odlazak na sve mobilnosti. Sudionici su odabrani i odobren im je pristup OLS-u (mrežnoj platformi Europske unije za učenje jezika). Daljnje pripreme započet će kad to bude moguće.

 

OPIS PRIJAVLJENE MOBILNOSTI:

Mobilnost UČENIKA ugostiteljskih smjerova u VELENJU uključuje 12 učenika trećih razreda smjera KUHAR I KONOBAR u Šolski center Velenje te dva nastavnika u pratnji. Učenici će obavljanjem stručne prakse u partnerskoj ustanovi moći raditi s novim i modernijim tehnologijama, uređajima i opremom na kojoj ne mogu raditi u našoj školi. Učenici će usavršiti znanja i vještine u području gastronomije radeći na sljedećem: dimilica, aparat s dušikom, vulkansko kamenje, molekularna kuhinja, suvremena miksologija, dekoriranje hrane i usvajanje novih trendova u ugostiteljstvu.

 


PROMOTIVNI VIDEO

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

Facebook OBSKC

Facebook ERASMUS+ OBSKC

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju