preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > O školi  > Ravnatelj
Dragi učenici, roditelji, kolegice i kolege!

 

Čast mi je što Vas mogu pozdraviti kao ravnatelj Obrtničke škole Koprivnica koja je jedna od najrazvijenijih i najpriznatijih škola u Koprivničko-križevačkoj županiji. Kroz svoju redovnu nastavu i praktičnu obuku, kao i kroz različite oblike prekvalifikacija i doškolovanja, uz suradnju s Gradom Koprivnica i Koprivničko-križevačkom županijom, naša je Škola stvorila mnoge priznate obrtnike ovog kraja.

Kvaliteta i uspješnost obrazovanja u našoj Školi, uz trud i zalaganje naših profesora i učenika, zaista se isplatila - Obrtnička škola dvostruka je dobitnica nagrade "Šegrt Hlapić" za najbolju školu - izvođača programa za obrtnička zanimanja, na što sam izuzetno ponosan.

I ova mrežna stranica, kao danas jedno od novijih tehničkih dostignuća promoviranja, rezultat su zalaganja nastavnika i primjene stečena znanja naših učenika.

Poštovani posjetitelji naše mrežne stranice, želim Vam ugodnu "šetnju" našom web stranicom i htio bih da upoznate barem dio onoga zbog čega je Obrtnička škola Koprivnica u Gradu, Županiji i u državi u mnogočemu prva.

                                                                                                                                                                                              Ravnatelj:
                                                                                                                                                                                              Zlatko Martić


PROMOTIVNI VIDEO

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

Facebook OBSKC

Facebook ERASMUS+ OBSKC

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju