preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Posjet Galeriji Koprivnica i Galeriji "Mijo Kovačić"

Autor: Melita Golubić, 26. 10. 2021.

Učenici 1. g, 2. g i 3. g razreda sredinom listopada posjetili su izložbu Drava Art Biennale u Galeriji Koprivnica te izložbu slika u Galeriji "Mijo Kovačić".

Ovom skupnom izložbom, kulturnim projektom Muzeja grada Koprivnice, autori svojim fotografijama, videozapisima, grafikama, skulpturama i interaktivnim instalacijama predstavljaju vlastite poglede o vodi.

  

Učenike je kroz izložbu, čiji je cilj osvjestiti posjetitelje o važnosti vode za život i potrebi za očuvanjem njezine čistoće, vodila kustosica Muzeja grada Koprivnice Helena Kušenić. Izložba je interaktivnog karaktera i učenici su sa zanimanjem pratili izlaganja o vodama te sudjelovali u njoj. Najdojmljivije su im bile interaktivne instalacije kojima je prikazano kako naše i najmanje, pozitivno djelovanje može utjecati na očuvanje vode, prirode, a time i života.

  

Također, učenici su posjetili i Galeriju "Mijo Kovačić" gdje im je, između ostalog, prikazan i način slikanja na staklu.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju