Didaktika uz kavu: Stručni skup s okusom i podrškom

U sklopu niza internih edukacija Didaktika uz kavu, u našoj školi održan je stručni skup namijenjen nastavnicima, koji je ponudio zanimljiv spoj gastronomije i brige za mentalno zdravlje.

Prva radionica, pod naslovom “Što je Isus jeo?”, kroz gastronomsko-povijesno predavanje prof. Miroslava Rička približila je sudionicima prehrambene navike i kulinarske trendove Isusova vremena. Dio atmosfere tog razdoblja dočarala je i Grozdana Bohorč, pripremivši jela prema arhaičnim receptima.

Druga radionica, “Prevencija izgaranja kod nastavnika”, pod vodstvom prof. Tomislava Terstenjaka, bila je posvećena važnoj temi očuvanja profesionalnog entuzijazma i mentalne ravnoteže, nudeći praktične savjete i alate za prevenciju stresa i sagorijevanja na radnom mjestu.

Skup je još jednom potvrdio vrijednost neformalnog okupljanja i razmjene znanja – uz kavu, do novih uvida.

Pročitajte još

Skip to content