Ravnatelj Obrtničke škole Koprivnica, gospodin Zlatko Martić, u Domoljubu nedavno je uručio svjedodžbe našim dragim maturantima

Ovaj poseban trenutak obilježili su učenici koji su, kroz prezentaciju ili video materijal, prikazali svoj put kroz sve godine školovanja. To je bio izvrstan način da podijele s nama svoje vrijedne uspomene, izazove i postignuća koja su doživjeli tijekom svog školskog puta. Naši maturanti su se istaknuli svojim kreativnim pristupom i predstavljanjem svojih postignuća, što je bilo posebno oduševljenje za sve prisutne.


Gospodin Martić također je imao čast uručiti posebne nagrade – pokale izvrsnosti učenicima koji su tijekom svih godina školovanja postizali odlične rezultate. Ovi učenici su svojim marljivim radom, predanošću i talentom pokazali iznimnu predanost obrazovanju i postali uzor svojim kolegama.

Kako bi svečanost bila potpuna, naš školski bend je nastupio i dodatno uveličao ovaj važan trenutak pod vodstvom socijalnog pedagoga Bruno Antolića. Svojim glazbenim vještinama i energičnim izvedbama, stvorili su posebnu atmosferu i pridonijeli svečanosti.

Ponosni smo na naše maturante i sve što su postigli tijekom svog školovanja. Obrtnička škola Koprivnica kontinuirano pruža visokokvalitetno obrazovanje i podršku svojim učenicima, potičući njihov napredak i razvoj vještina koje će im biti ključne u budućim izazovima.

Želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj svečanosti, uključujući našeg ravnatelja, učenike, nastavnike, roditelje i sve ostale koji su pridonijeli uspjehu naših maturanata. Njihova podrška i angažman neprocjenjivi su za našu školu i zajednicu.

Srdačno čestitamo svim maturantima na postignućima i želimo im uspjeh u svim njihovim budućim nastojanjima.

Pročitajte još

Skip to content