preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Druga dolazna mobilnost učenika iz Švedske

Autor: Melita Golubić, 29. 3. 2022.

Krajem prošloga tjedna održan je prijam za petero učenika NTI gimnazije Karlstad, sudionika druge ovogodišnje Erasmus+ dolazne mobilnosti učenika iz Švedske.

     U našoj je školi, domaćinu i organizatoru druge ovogodišnje Erasmus+ dolazne mobilnosti učenika iz Švedske, krajem prošloga tjedna održan prijam na kojem su sudjelovali i ravnatelj Škole Zlatko Martić, koordinatorica mobilnosti Dubravka Jakupec te školski pedagog Tomislav Terstenjak.

     Ravnatelj je učenicima NTI gimnazije Karlstad iz Švedske zaželio dobrodošlicu i upoznao ih sa Školom, ali i ostvarenim postignućima i budućim planovima vezanima uz projekt Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji iz područja elektrotehnike i računalstva.

     Tijekom boravka u Koprivnici petero će sudionika mobilnosti steći znanja iz područja informatike te će stručnu trotjednu praksu odraditi u STS d. o. o., specijaliziranoj koprivničkoj tvrtki za popravak elektroničke i komunikacijske opreme. U slobodno vrijeme za učenike će biti organizirani posjeti turističkim i povijesnim znamenitostima Varaždina i Zagreba te će se upoznati s tradicijom, kulturom i poviješću našega grada.

     Cilj je ove dolazne mobilnosti pružanje mogućnosti za učenje te ostvarivanje partnerstva i daljnje suradnje s ovom švedskom školom, a mobilnost je sufinancirana sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

 
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju