preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Na Izlučnom međužupanijskom natjecanju naši učenici osvojili drugo mjesto

Autor: Melita Golubić, 18. 3. 2022.

Na Izlučnom međužupanijskom natjecanju u disciplini Kućne instalacije u organizaciji Worldskillsa, koje se održalo u našoj školi 11. ožujka ove godine, naši su učenici osvojili drugo mjesto.

     Worldskills Croatia najveće je natjecanje učenika strukovnih škola. Uz ekipu naše škole na Izlučnom su natjecanju sudjelovale i ekipe škola iz Križevaca, Čakovca, Labina, Rijeke, Našica, Varaždina i Rovinja, a svaka se sastojala od dva učenika i mentora.

    Prvo mjesto pripalo je učenicima Strojarske i prometne škole Varaždin, a učenici naše škole David i Gabrijel Pilekić pod vodstvom mentora Emila Goluba osvojili su drugo mjesto. U sklopu Natjecanja učenici su izrađivali dio kupaonske instalacije s grijanjem. Prije samog početka rada trebali su napisati specifikaciju materijala koji im je potreban za postavljeni zadatak, a nakon izrade vježbe napravili su tlačnu probu na nepropusnost kako bi pokazali da je njihov uradak upotrebljiv i ispravno izrađen.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju