preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

KVIZ ZNANJA ZA UČENIKE

Autor: Ljiljana Mraz, 22. 1. 2024.

Pozivamo sve učenike na kviz općeg znanja koji će se održati u petak 16. veljače 2024. g. u vremenu od 11:30 do 14:00 u prolazu između starog dijela Škole i Centra kompetentnosti. Učenici mogu prijaviti ekipe od četiri člana do petka 26. siječnja 2024. g. slijedeći ovu poveznicu

U kvizu može sudjelovati najviše 13 ekipa pa će se prijave primati dok se taj broj ne popuni. U ponedjeljak 29. siječnja 2024. g. na mrežnim stranicama Škole bit će objavljen popis prijavljenih ekipa.

Kao i uvijek, kviz znanja će se održati u obliku pub kviza, uz glazbu, grickalice i sokove, a pobjednici će osvojiti nagrade. Pitanja će biti iz raznih područja poput sporta, geografije, povijesti, prirodnih i društvenih znanosti, filma, glazbe i slično. Pripremit će ga i voditi učenici 4. a razreda Maksimilijan Perković, Ozren Podravac, Benjamin Bukvić, Toni Trajanoski, Sebastijan Stančin, Adrian Vuletić, Karlo Mijatović, Tin Mihalić, Vinko Fabuš i Leonardo Goričanec.

Sa svim upitima u vezi kviza možete se obratiti školskoj knjižničarki Ljiljani Mraz ili nastavnici engleskog jezika Ivi Topolovčan Pazić.

Podsjećamo da poanta kviza nije samo natjecanje, već i druženje! :)

Ljiljana Mraz, stručna suradnica knjižničarka
PROMOTIVNI VIDEO

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

Facebook OBSKC

Facebook ERASMUS+ OBSKC

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju