preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Profesorica Blaženka Abramović sudjeluje u Erasmus+ projektu "Nastava orijentirana na potrebe učenika"

Autor: Melita Golubić, 6. 4. 2022.

Riječ je o projektu mobilnosti čiji je cilj upoznati nastavnike s metodama oblikovanja nastave, vježbama i igrama koji bi u središte zbivanja stavili učenike  i prije svega ih motivirali za aktivno sudjelovanje na satu. Seminar u sklopu projekta održat će se od 7. do 9. travnja ove godine u Grazu. 

 

     Mr. sc. Blaženka Abramović, prof. savjetnik, nastavnica Njemačkoga jezika u našoj školi, sudjeluje u Erasmus+ projektu Nastava orijentirana na potrebe učenika - učenik kao aktivni faktor oblikovanja nastavnog sata. Riječ je o seminaru koji se vodi u kategoriji kratkih projekata za mobilnost nastavnika u školama, a namijenjen je nastavnicima svih tipova škola, nastavnicima koji rade u obrazovanju odraslih te ravnateljima.

     Cilj je projekta upoznati nastavnike s metodama oblikovanja nastave, vježbama i igrama koji bi u središte zbivanja stavili učenike i prije svega ih motivirali za aktivno sudjelovanje na satu. Seminar će se održati od 7. do 9. travnja 2022. u Grazu.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju