preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Četvero učenika naše škole plasiralo se na državna natjecanja

Autor: Melita Golubić, 7. 4. 2022.

Nakon izvanrednih rezultata na nedavno održanim županijskim i međužupanijskim natjecanjima dvoje se učenika četverogodišnjeg i dvoje učenika trogodišnjih programa izborilo za sudjelovanje na nacionalnoj razini: Tim Pavić, Filipa Bebek, Martin Mark Kranjčević i Luka Brunec.

     Tim Pavić, učenik četvrtoga razreda smjera tehničar za računalstvo, odlično je napisao test na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika i snage će odmjeriti s kolegama iz srednjih škola iz cijele Hrvatske na Državnom natjecanju koje će se održati na otoku Krku od 27. do 29. travnja ove godine. Učenikova mentorica je Iva Topolovčan Pazić.

     Njegova razredna kolegica Filipa Bebek također je bila izvrsna na Natjecanju iz informatike u kategoriji Razvoj softvera. Svojim je radom SmartLL (pametna LED instalacija upravljana arduinom na 3Dmaketi CEKOM-a) ostvarila plasman na Državno natjecanje koje će se održati od 3. do 6. svibnja ove godine. Mentor učenici je Danijel Mustafa.

     Učenik trećeg razreda zanimanja soboslikar-ličilac Luka Brunec sa svojim je mentorom Tomislavom Latinom sudjelovao na Međužupanijskom natjecanju u Požegi te se osvojenim trećim mjestom plasirao na Državno natjecanje učenika strukovnih škola Worldskills Croatia koje će se održati sredinom svibnja u Zagrebu.

Za sudjelovanje na istom, najvećem Državnom natjecanju učenika strukovnih škola izborio se i učenik trećega razreda smjera kuhar Martin Mark Kranjčević pod vodstvom mentorice Grozdane Bohorč. Za svoje izvrsno pripremljeno toplo predjelo, glavno jelo i desert na Izlučnom međužupanijskom natjecanju, održanom sredinom ožujka u Bjelovaru, Martin je nagrađen prvim mjestom.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju