preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

PRIJAVLJENE ERASMUS+ MOBILNOSTI ZA 2022. GODINU

Autor: Ljiljana Mraz, 10. 3. 2022.

Obrtnička škola Koprivnica kao Erasmus+ akreditirana organizacija u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju na godišnjim natječajima za KA1 mobilnosti Agenciji za mobilnost i programe Europske unije (nacionalnoj agenciji) prijavljuje željeni broj sudionika i dana provedenih u određenoj Erasmus+ aktivnosti u skladu sa svojom Strategijom i Erasmus planom.

Škola je na natječaj 2022. g. prijavila pet nastavničkih mobilnosti u ukupnom trajanju 70 dana i 18 učeničkih mobilnosti u trajanju 368 dana.

To znači da bi tijekom iduće školske godine, zajedno s još neprovedenim mobilnostima u sklopu projekta "Erasmus+ 2021.", Škola za mobilnost birala ukupno 48 učenika koji bi na stručnoj praksi u inozemstvu ukupno proveli više od 1000 dana.

Ove školske godine Škola će na mobilnosti u svibnju 2022. g. u sklopu projekata "EUjedinjeni u Obrtničkoj 2020!" i "Erasmus 2021." poslati još 28 učenika koji će u inozemstvu biti ukupno 524 dana.

Svi troškovi vezani uz ove mobilnosti pokriveni su sredstvima EU programa Erasmus+.

Nastavnici su birani na temelju Procedure prijave i odabira sudionika mobilnosti osoblja Škole u sklopu programa Erasmus+ Ključne aktivnosti 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koju je donio ravnatelj dana 8. ožujka 2022. g.

U sklopu natječaja 2022. g. nastavnici su prijavljivali željene aktivnosti te su sljedeći nastavnici i aktivnosti odabrani za aktivnosti job shadowinga/praćenja rada u trajanju 10 radnih dana:

  1. Danijel Lovrenčić – područje graditeljstva
  2. Dubravka Jakupec – područje informatike
  3. Emil Golub – područje strojarstva
  4. Iva Horvat – područje informatike
  5. Ivančica Pavešić Šurić – područje ekonomije

Njihova mobilnost će se financirati ovisno o količini dodijeljenih sredstava koju će nacionalna agencija obznaniti odlukom o dodjeli bespovratnih sredstava do lipnja 2022. g.

Više pod Erasmus+  - Sudjelovanje.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju