preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Dani Erasmusa u Obrtničkoj školi Koprivnica

Autor: Ljiljana Mraz, 12. 10. 2021.

U Obrtničkoj školi Koprivnica ove smo godine prvi put obilježili Dane Erasmusa (Erasmus Days), prigodnu godišnju proslavu programa Erasmus+ koja se održava na međunarodnoj razini od 14. do 16. listopada. U Obrtničkoj školi Koprivnica ovi su dani posvećeni mogućnostima koje nam Erasmus otvara nakon srednje škole te proširivanju naših horizonata u Erasmusu.

 

 

 

 

 

 

 

Središnji događaji Dana Erasmusa u Obrtničkoj školi održani su u četvrtak 14. listopada 2021. g. kada je nekadašnja učenica Obrtničke škole Koprivnica Romina Dolenec ispričala kako joj je iskustvo mobilnosti u srednjoj školi otvorilo nova vrata te je svoje školovanje nastavila u slovenskom Velenju, u školi u kojoj se stručno usavršavala tijekom mobilnosti. Taj smo dan na štandovima pred ulazom u školu predstavili školu te aktivnosti mobilnosti, što je bilo dostupno široj javnosti, a podvečer je za nastavnike održana edukacija o platformi eTwinning.

Fotografije pogledajte na Facebook stranici Projekti Obrtničke škole Koprivnica.

U narednim danima održat ćemo predavanja u kojima će naši gosti predstaviti koja su im vrata otvorili njihovi projekti mobilnosti s nadom da ćemo i mi uskoro imati slična iskustva. Tako će koordinator i učenici Gospodarske škole u Čakovcu predstaviti svoje dugoročne mobilnosti u kojima učenici nakon završetka školovanja jačaju stručne vještine uz potporu Erasmusa, dok će koordinatorica i studenti Veleučilišta u Bjelovaru prezentirati kako izgleda Erasmus nakon srednje škole.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju