preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Obilježili smo Međunarodni dan kave

Autor: Melita Golubić, 4. 10. 2021.

U povodu Međunarodnog dana kave, koji se obilježava 1. listopada, nastavnici i učenici Obrtničke škole Koprivnica organizirali su i pripremili razne aktivnosti.

 

 

     Učenici drugih razreda ugostiteljskih zanimanja (konobari i kuhari) pod vodstvom svojih stručnih učiteljica Blaženke Pianec, Grozdane Bohorč, Andrijane Manojlović i Ksenije Sedlanić u školskom konobarskom praktikumu pripremili su razne slastice te odabrane vrste kava i pripravaka od kave za degustaciju, a održani su i tematski kviz te prezentacija o vrstama i načinima oslikavanja kave.

     Na televizijskim ekranima u glavnom školskom hodniku prikazivani su prigodni digitalni plakati koje su izradile nastavnice informatike Iva Horvat i Dubravka Jakupec te prezentacija koju je pripremio pedagog Tomislav Terstenjak.

 

 

 

     Ovaj su događaj upotpunili i učenici ostalih razreda, ravnatelji koprivničkih osnovnih i srednjih škola te predstavnici naše županije.
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju