preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Održana je radionica o dekorativnim obradama unutarnjih zidova

Autor: Dubravka Jakupec, 19. 12. 2023.

Uzbudljiva radionica na temu dekorativnih obrada unutarnjih zidova održana je u Obrtničkoj školi Koprivnica. Sudionici radionice bili su učenici naše škole koji se obrazuju za zanimanja ličilac-soboslikar, pomoćni soboslikar-ličilac i monter suhe gradnje. Cilj radionice bio je upoznati ih s najnovijim trendovima i tehnikama koje nudi tvrtka Jub u suvremenoj dekoraciji zidova.

Vodeći radionicu bio je mentor nastavnik stručne grupe predmeta, gospodin Danijel Lovrenčić, stručnjak u području soboslikarsko-ličilačkih tehnika. Radionica se sastojala od dva dijela kako bi učenicima pružila cjelovito iskustvo.

U prvom dijelu radionice, učenicima su prezentirani teoretski aspekti dekorativnih tehnika obrade unutarnjih zidova. Kroz primjere dobre prakse, učenici su stekli uvid u različite mogućnosti dekoracije zidova te su se upoznali s inovacijama tvrtke Jub u tom području.

Nakon teorijskog dijela, uslijedio je praktični dio radionice koji se održao u školskom soboslikarsko-ličilačkom praktikumu. Učenici su imali priliku sami primijeniti naučeno, koristeći materijale tvrtke Jub. Ovaj hands-on pristup omogućio im je razvoj vještina i bolje razumijevanje postupaka dekorativne obrade zidova.

Iznimno važan aspekt ove radionice je dogovorena daljnja suradnja s tvrtkom Jub. Nadamo se da će ta suradnja proširiti horizonte naših učenika. Tvrtka Jub prigodno je nagradila naše učenike za sudjelovanje i trud uložen u radionici. Ova suradnja predstavlja izvrsnu priliku za razmjenu znanja između obrazovne ustanove i tvrtke, potičući buduće stručnjake da budu inovativni i informirani o najnovijim trendovima u industriji dekorativnih zidnih obrada.

     




PROMOTIVNI VIDEO

VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

Facebook OBSKC

Facebook ERASMUS+ OBSKC

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju