preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Koprivnica

 > Naslovnica
Vijesti

Televizijski prilog o projektu EDU Roma

Autor: Melita Golubić, 7. 7. 2022.

 

Na TV Mreži emitiran je prilog o Interreg projektu prekogranične suradnje država Mađarske i Hrvatske EDU Roma čiji je pokretač POU Koprivnica, a Obrtnička škola Koprivnica jedan je od njegovih partnera. Prilog je snimljen krajem lipnja tijekom posjeta sudionika projekta zagrebačkoj televizijskoj postaji koji je bio njihova posljednja projektna aktivnost. U nastavku članka možete pronaći poveznice na televizijski prilog te na ostale izvore i podatke o projektu.

    Navedeni televizijski prilog TV Mreže nalazi se na poveznici https://youtu.be/u46Qd5cy0OI, a više o samome projektu možete pronaći na našim mrežnim stranicama: http://www.ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr/edu_rom.

     Također, na mrežnim stranicama projekta EDU Roma (https://www.eduroma.eu/hr/projekt/#rezultati-projekta) nalaze se snimljeni filmovi koje su izradili sudionici projekta s obiju strana granice - učenici iz Mađarske i Hrvatske uz mentorstvo svojih profesora. Filmovi su prikazani na Završnoj konferenciji Projekta održanoj u Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica (u Domoljubu) 8.lipnja 2022. godine.
 
VIRTUALNA ŠETNJA ŠKOLOM

 

UČENIČKI SERVIS

Centar kompetentnosti

POVELJA ZA MOBILNOST

Video promidžba

    

    

KORISNI LINKOVI

CMS za škole logo
Obrtnička škola Koprivnica / Trg slobode 7, HR-48000 Koprivnica / ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr / ured@ss-obrtnicka-koprivnica.skole.hr
preskoči na navigaciju